skypecoaching wereldmoeder, voor je vraag over jezelf, opvoeding, kinderen en relaties

De Coaching- en Skype gesprekken zijn speciaal voor jou als moeder. Wanneer je vragen hebt over de opvoeding, je relatie(s), jezelf en de verschillende rollen (de rol van dochter, zus, vriendin of bijvoorbeeld collega) die je vervult. Het kunnen eenvoudige en korte vragen zijn en tevens persoonlijke ontwikkelingsvragen waar je al langere tijd mee rond loopt.

“Je hoeft niet altijd alles alleen te doen”

Het gaat erom dat we jouw vraag beantwoorden in ons gesprek. We zoeken samen naar het juiste antwoord en vinden een structurele oplossing voor jouw vraag.

Je zal mede dankzij het contact met mij, in een betere balans zijn, meer ontspanning terug brengen in je moederschap en veel positiever naar situaties kijken. Je bent een moeder die vertrouwen heeft in zichzelf, de ander en die in staat is om een liefdevolle en vreugdevolle aanpak in de opvoeding te hanteren. Daarnaast vervul je de rollen naast je moederschap op een plezierige manier. Je weet goed met verschillende situaties om te gaan en te relativeren.

“1 gesprek is soms al voldoende”

Soms is 1 gesprek al voldoende voor het antwoord op jouw vraag. Stel je vraag dus gewoon aan mij. Wil je mij eerst beter leren kennen? Dan maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om direct een afspraak voor een Skype coachingsgesprek in te plannen in mijn online agenda op deze pagina.

"Ilse is direct en geeft je feedback op je eigen handelen. Ik kon het eerst niet goed plaatsen, pas later viel het kwartje. Toen pas begreep ik wat ze destijds bedoelde."

moeder van een tweeling   

“Mijn onzekerheid over mijn rol als moeder is compleet weggenomen. Het is bijzonder wat een paar gesprekken met Ilse te weeg kunnen brengen. Ik heb geleerd om mijn situatie te zien, te begrijpen, te accepteren en mijn onzekerheid los te laten. Ik ben werkelijk een blijere moeder nu.”

moeder van twee kinderen   

“ Ilse is een heel fijn mens die alle tijd en ruimte voor je heeft en die je niet zegt wat te doen, maar je wel laat zien wat je zelf zegt. Dat maakt het zo zichtbaar.
Ik werd altijd weer positief van haar, zag het dan weer rooskleurig. Ze is een ster in het relativeren van situaties. Ik heb veel steun van haar gehad.”

moeder van drie kinderen   

“ Mijn relatie liep op de klippen. Ilse heeft mij doen inzien wat de waarde van liefde is. Ze spreekt liefde en handelt ernaar. Ik ben weer gelukkig samen met mijn partner grotendeels dankzij de gesprekken met Ilse.”

moeder van twee dochters   

“Mijn pubers luisteren veel beter na de tips en adviezen van Ilse. Ik ervaar een beter contact met ze en er is een hoop druk van de ketel.”

moeder van twee zoons   

“ Ik weet nu dat ik niet alles alleen hoef te doen ondanks dat ik alleen ben. Ik voel door Ilse begrepen en gezien. Zij is in staat om zonder oordeel te luisteren en mij de hand te reiken die ik nodig heb.”

alleenstaande moeder van een dochter   

 

Bel Mij: 06 - 53 81 30 05

Coaching

In het onderstaande verhaal, zal ik je in korte lijnen vertellen hoe coaching mij verder heeft geholpen een aantal jaren geleden. Wat de reden is dat ik met coaching begonnen ben en wat het mij heeft opgeleverd.

Het was een zware strijd.

Destijds was ik moeder van twee kinderen van onder de twee jaar oud. Net gescheiden van mijn partner, tevens de vader van mijn kinderen. Het bedrijf waarvoor ik werkte was failliet verklaard en al de engelen waarin ik geloofde, deden hun werk schijnbaar niet. Alles kwam tegelijk. Er was bijna niets meer over. Ik dacht altijd dat ik de wereld op handen kon dragen. Nu leek zelfs het kleinste stukje grond onder mijn voeten te zijn weggevaagd. Het werd zwart voor mijn ogen en de duisternis lachte mij toe. Er was geen licht meer in de tunnel, eventjes niet voor mij.

Wat een kinderarmpje kan doen

Totdat ik besefte dat ik een kinderarmpje om mijn nek voelde. Er was wel degelijk licht. Toch kan je als moeder verslagen worden en voelen door het leven, ik althans in die bewuste duistere tijd. Hoe kon ik dit overleven en weerstand bieden tegen al die ellende die ik ervaarde. Ik wist me geen raad.

Toen zakte ik als een pudding in elkaar.

Zonder mijn lieve en steunende omgeving en mijn kleine schatten van kinderen, was het wellicht echt uitzichtloos geweest. Toch konden zij mij niet de hulp geven die ik nodig had om er psychisch en persoonlijk bovenop te komen.

Ik heb zelf een tijd een coach gehad die mij begeleide naar het licht, het licht aan het einde van de donkere tunnel. Het leven! Ik ben dankzij deze hulp, er een aantal jaren geleden, weer helemaal bovenop gekomen.

Ik huppel nu weer vrolijk door het leven

Mede door mijn eigen levenservaring en gevolgde studies ben ik in staat jou volop te begrijpen, te ondersteunen, te bemoedigen en te confronteren. Ik leer je relativeren, te voelen en te volharden.

Wat het mij opleverde zat hem in het zoeken naar, vragen om en aanvaarden van hulp. Mijn wilskracht en doorzettingsvermogen, samen met mijn overheersende enthousiasme en positiviteit zorgde ervoor dat ik mij niet klein liet krijgen. Ik krabbelde overeind en huppel nu (soms letterlijk) vrolijk door het leven.

Vallen is niet erg - vol liefde en vertrouwen in je moederschap |www.dewereldmoeder.nl

Wil jij dit?

Losse coachingssessie € 65,- per uur.

Coachingssessies zijn altijd één-op-één.

Via skype, face-to-face  of telefonisch.

Telefonisch kennismakingsgesprek is altijd GRATIS.

Tarieven zijn inclusief 21% btw.

vraag over moederschap, opvoeding, relaties of over jezelf