Over de Skype-coaching:

moeder van twee kinderen   

“Mijn onzekerheid over mijn rol als moeder is compleet weggenomen. Het is bijzonder wat een paar gesprekken met Ilse te weeg kunnen brengen. Ik heb geleerd om mijn situatie te zien, te begrijpen, te accepteren en mijn onzekerheid los te laten. Ik ben werkelijk een blijere moeder nu.”

moeder van een tweeling   

"Ilse is direct en geeft je feedback op je eigen handelen. Ik kon het eerst niet goed plaatsen, pas later viel het kwartje. Toen pas begreep ik wat ze destijds bedoelde."

moeder van twee dochters   

“ Mijn relatie liep op de klippen. Ilse heeft mij doen inzien wat de waarde van liefde is. Ze spreekt liefde en handelt ernaar. Ik ben weer gelukkig samen met mijn partner grotendeels dankzij de gesprekken met Ilse.”

moeder van twee zoons   

“Mijn pubers luisteren veel beter na de tips en adviezen van Ilse. Ik ervaar een beter contact met ze en er is een hoop druk van de ketel.”

alleenstaande moeder van een dochter   

“ Ik weet nu dat ik niet alles alleen hoef te doen ondanks dat ik alleen ben. Ik voel door Ilse begrepen en gezien. Zij is in staat om zonder oordeel te luisteren en mij de hand te reiken die ik nodig heb.”

moeder van drie kinderen   

“ Ilse is een heel fijn mens die alle tijd en ruimte voor je heeft en die je niet zegt wat te doen, maar je wel laat zien wat je zelf zegt. Dat maakt het zo zichtbaar.
Ik werd altijd weer positief van haar, zag het dan weer rooskleurig. Ze is een ster in het relativeren van situaties. Ik heb veel steun van haar gehad.”

Over de Online Training Loslaten:

“Ik was ook nieuwsgierig naar de training die mijn vrouw volgde. We hebben het samen bekeken en passen het beide toe in ons leven. Zeer nuttige training.”

vader van drie zoons   

"Ik vond het duidelijk en ik heb hier zeker wat aan. Jammer dat er geen interactie mogelijk is bij een online training. Het is enkel iets kijken en stof in je opnemen. Hier moet je van houden. "

moeder van drie kinderen   

“Eenvoudig en gemakkelijk uitgelegd. Ik ben werkelijk in staat om nu zelfstandig situaties in mijn leven los te laten.”

moeder van vier dochters   

“Loslaten wordt door middel van deze training gemakkelijker. Ik had niet verwacht dat het daadwerkelijk zou gaan werken voor mij. Ik ben er heel blij mee!”

moeder van een zoon   

“twijfels had ik vooraf, zekerheid van mijn eigenaarschap in mijn leven achteraf. Ik zie nu hoe ik zelf in staat ben om situaties in mijn leven te veranderen en dat ik met name vaak negatief denk. De training heeft deuren voor mij geopend. “

moeder van een zoon en een dochter   

Over het boek:

“Het boek is heel realistisch geschreven. Alle kanten van het moederschap worden belicht. Dat vind ik er heel mooi aan. Het is vermakelijk om te lezen en nuttig om je kennis te verbreden. De oefeningen zijn eenvoudig en leuk om te doen. “

moeder van twee zoons   

“Het boek is allesomvattend en zeker een aanrader. Super leuk geschreven en mooie voorbeelden en oefeningen worden gebruikt. Een boek die je zeker moet lezen voor meer kennis en een goede reden om lekker te gaan lezen.”

moeder van vier kinderen   

“Ilse is liefdevol en oprecht. Ze bekijkt het van meerdere kanten”

“Ze weet waar ze het over heeft”

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van het boek. Het is een heel compleet verhaal. Alles is genoemd en mooi gemaakt met persoonlijke verhalen.”

moeder van een dochter   

“Het is heel persoonlijk en vermakelijk geschreven”

“Zo herkenbaar dit boek. Ik heb het in een avond uitgelezen. Mooi geschreven, leuke verhalen en wijze lessen. De oefeningen vond ik ook heel toepasselijk en leuk om in de toekomst eens te gaan doen. Hier kan je wat mee!”

moeder van drie jongens   

"De vele persoonlijke verhalen vond ik enerzijds wel leuk, anderzijds wat te veel van het goede. Leest wel lekker weg."

moeder van een zoon   

“In heb veel meer inzicht in mijn doen en laten als moeder”

“Met name aan de oefeningen in het boek heb ik veel gehad. Ik heb echt meer kennis over moederschap en opvoeden gekregen. Ik heb er veel van geleerd en geamuseerd de waargebeurde verhalen gelezen.”

moeder van drie kinderen   

“Alles komt aan bod in het boek. Leerzaam en leuk tegelijk.”

“Het is niet een gewoon leesboek. Het is een boek waar ik ook nog van leerde. De kleine details en de mooie verhalen maakten het voor mij een prachtig boek. Een aanrader om te lezen.”

moeder van een dochter