Inspirator en Coach voor Moeder (s) |Wereldmoeder Ilse de Rooij |dewereldmoeder.nl

Ik ben een enthousiaste, energieke moeder die volop in het leven staat. Iemand die graag onder de mensen is en leeft vanuit liefde en dromen. Ik ben sinds 2010 alleenstaande moeder van Rosalie en Hugo. Mijn kinderen en ik zelf staan op nummer 1. We doen leuke dingen en vieren samen het leven.

Pittige levenslessen

Na mijn best wel pittige levenslessen zie ik iedere dag als een nieuw begin. Ik heb het leven leren omarmen en ben nu in staat om iedere dag vreugde te ervaren en plezier te maken.

Mijn kinderen, opleidingen, literatuur, vrienden, kennissen en familie. Zij maken mij wijzer, spiegelen mij en geven mij de liefde en aandacht die ik nodig heb in mijn leven. Ik word door hun vervuld van liefde en ontvang volop energie.
Daarnaast bezit ik een hoop doorzettingsvermogen wat mij heel ver brengt in mijn leven. Ik geef nooit op hoe zwaar en moeilijk het ook is geweest en mag zijn. Ik leef mijn dromen en die jaag ik na. Dit geeft mij hoop en altijd weer de mogelijke kans op verbetering van een situatie.

Inspireren van moeders

Met een communicatieve en hulpverlenende achtergrond. Jarenlange ervaring als coach, communicatiedeskundige en ook als ervaringsdeskundige, heb ik mij gespecialiseerd in het inspireren van moeders.

Mijn belangrijkste levensdoel is mijn taak als moeder goed en plezierig te volbrengen. Daarnaast is mijn innerlijke drive en mijn passie om andere moeders te inspireren en naar een hogere staat van geluk in hun moederschap te brengen. Ik wil graag blije en liefdevolle moeders zien die kunnen genieten en ontspannen in hun leven als moeder naast de drukte van alledag. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

 

wereldmoeder voor je vragen over moederschap, opvoeding, kinderen, relaties en jezelf

Blije moeders, blije kinderen

Ik ben van mening dat blije moeders ook vaker blije kinderen hebben. En we willen dat toch allemaal als moeder onze kinderen gelukkig en blij te zien? Het is mijn passie om veel vrije uurtjes te besteden aan het geluk van andere moeders en kinderen. Ik word daar heel blij van en daarmee vervul ik mezelf met liefde en laad ik mijn eigen batterij weer op. 
Op mijn beurt geef ik mijn liefde, energie en blijdschap weer door aan mijn kinderen. En zij geven dat op hun beurt weer terug aan mij. Zo verblijden wij elkaar.

De kracht van een goede moeder

Dat is ook precies de reden dat ik mij ben gaan richten op het moederschap. Niet alleen van mezelf, maar juist ook op die van andere moeders. Ik geloof in de kracht van een goede moeder. Dat zij veel kan maken of breken in de opvoeding. Dus als dit op een juiste manier gebeurt, dan maakt zij haar kind en haar eventuele gezin. Ze zal zichzelf niet langer meer vergeten en ook haar eigen dromen najagen en verwezenlijken. Als dat zo is dan is mijn droom werkelijkheid.
Heb jij nog iets te wensen in je moederschap? Een vraag voor mij?

Neem dan contact of plan direct een gesprek met mij in mijn online agenda op deze pagina.

Liefs