Aan de hand van persoonlijke verhalen, illustreer ik de vijf meest voorkomende emoties bij een moeder.

Grote kans dat jij je gaat herkennen in deze emoties. De vijf meest voorkomende emoties bij een moeder worden niet alleen benoemd. Er worden veel persoonlijke situaties beschreven van moeders in het boek en er wordt tevens dieper op de verschillende emoties in gegaan.

Doordat er veel persoonlijke verhalen in staan van moeders, wordt het boek levendig en vaak heel herkenbaar voor jou als moeder.

Daarnaast leid ik jou stapsgewijs, door middel van een bijpassend coachingsmodel, naar de kern van jouw eigen situatie en emoties. Je komt er achter welke gedachte of overtuiging er aan jouw emotie ten grondslag ligt. Door een vernieuwd inzicht weet je beter te handelen in bepaalde situaties in je leven en je emoties te sturen. Je begrijpt bijvoorbeeld vaak beter waarom je bepaalde dingen zegt en doet in je opvoeding.

Kortom een vermakelijk en leerzaam boek. Dat gaat over het herkennen en sturen van jouw eigen emoties, aangevuld met persoonlijke verhalen en de vijf meest voorkomende emoties bij een moeder.
gratis e-book over moederschap zodat je met liefde en vertrouwen in je moederschap staat |www.dewereldmoeder.nl

 
pak hier je cadeau gratis e-book voor moeders |www.dewereldmoeder.nl