Moedertaal, boek van de Wereldmoeder, je coach voor vragen over jezelf, je moederschap, je relatie(s), kinderen en opvoeding |www.dewereldmoeder.nl

“Je staat door het lezen van het boek “Moedertaal” als moeder met de juist verkregen kennis en vaardigheden, goed en stevig in je moederschap. Je bezit door het lezen van dit boek bovendien meer vertrouwen en plezier in je moederschap.”

Dit boek neemt je mee door de verschillende fases van, vrouw met kinderwens tot samengesteld gezin. Je doorloopt alle verschillende fases die een moeder doorloopt van babyfase tot oma met kleinkinderen. Je leert dus omgaan met baby’s, jonge kinderen, tieners, maar je kan ook lezen hoe het is om een alleenstaande moeder te zijn.

In het boek staan veel persoonlijke verhalen van moeders. De verhalen zijn vaak herkenbaar en zijn zo inspirerend dat je het boek direct uit wil lezen, zelfs als situaties niet voor jou als moeder van toepassing zijn. Het leest vlot weg. De verhalen zullen je inspireren door bepaalde dingen juist wel en andere dingen juist niet toe te passen in jouw opvoeding en in je leven.
moeder met kinderen, e-book moedertaal | www.dewereldmoeder.nl

Door het lezen en het doen van de oefeningen in het boek ben je in staat de fases van moederschap te begrijpen en de verschillende fases met meer vertrouwen, plezier en gemak te doorlopen. Je leert een juiste manier van omgaan met je kind in welke fase deze ook verkeert en je leert korte, eenvoudige oefeningen die je direct kan toepassen in je persoonlijke leven.

Kortom een inspirerend en leerzaam boek volop oefeningen en verhalen van moeders. Bestellen van het boek kan in de shop.

“Zo herkenbaar dit boek. Ik heb het in een avond uitgelezen. Mooi geschreven, leuke verhalen en wijze lessen. De oefeningen vond ik ook heel toepasselijk en leuk om in de toekomst eens te gaan doen. Hier kan je wat mee!”

moeder van drie jongens   

“Ze weet waar ze het over heeft”

"De vele persoonlijke verhalen vond ik enerzijds wel leuk, anderzijds wat te veel van het goede. Leest wel lekker weg."

moeder van een zoon   

“Het boek is heel realistisch geschreven. Alle kanten van het moederschap worden belicht. Dat vind ik er heel mooi aan. Het is vermakelijk om te lezen en nuttig om je kennis te verbreden. De oefeningen zijn eenvoudig en leuk om te doen. “

moeder van twee zoons   

“Met name aan de oefeningen in het boek heb ik veel gehad. Ik heb echt meer kennis over moederschap en opvoeden gekregen. Ik heb er veel van geleerd en geamuseerd de waargebeurde verhalen gelezen.”

moeder van drie kinderen   

“In heb veel meer inzicht in mijn doen en laten als moeder”

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van het boek. Het is een heel compleet verhaal. Alles is genoemd en mooi gemaakt met persoonlijke verhalen.”

moeder van een dochter   

“Het is niet een gewoon leesboek. Het is een boek waar ik ook nog van leerde. De kleine details en de mooie verhalen maakten het voor mij een prachtig boek. Een aanrader om te lezen.”

moeder van een dochter   

“Alles komt aan bod in het boek. Leerzaam en leuk tegelijk.”

“Het is heel persoonlijk en vermakelijk geschreven”

“Ilse is liefdevol en oprecht. Ze bekijkt het van meerdere kanten”

“Het boek is allesomvattend en zeker een aanrader. Super leuk geschreven en mooie voorbeelden en oefeningen worden gebruikt. Een boek die je zeker moet lezen voor meer kennis en een goede reden om lekker te gaan lezen.”

moeder van vier kinderen